20 Mart 2012 Salı

The Crims Nedir? Nasıl Oynanır?

The Crims, belirli sezonlar ile oynanan bir mafya oyunudur. Oyunda her kullanıcı bir karaktere sahip olabilir. Bu karakterler pezevenk, gangster, tetikçi, soyguncu veya iş adamı halindedir.

Oyunun amacı, belirli suçlar ile bir sezonda en fazla saygınlığı toplamak ve birinci olmak. Suç işlerken çete kurma özelliği sayesinde daha fazla saygınlığı bir anda toplayabilmek mümkün. Oyunda birinci, ikinci ve üçüncüye para ödülü, dördüncü ve beşinciye oyun kredisi ödülü veriliyor. Birinci 300 dolar, ikinci 200 dolar ve üçüncü oyuncu 100 dolar ödül kazanıyor. Ödüller, Moneybookers hesabına aktarılıyor.

Oyunda uyuşturucu binaları alarak, belirli suçlar işleyerek, adam öldürerek ve fahişe satın alarak saygınlık arttırabilmek mümkün. Bunların yanı sıra eğitim kısmından da bazı statlarınızı arttırabilirsiniz.

Her karakterin zeka, kuvvet, karizma ve tolerans puanları bulunuyor. Bu puanlardan Zeka bina alımında ve soygunlarda, Kuvvet ve Tolerans adam öldürmede, Karizma ise girilen gece kulüplerinden fahişe kazanmanızda işe yarıyor.

Gücünüzün bitmesi durumunda gece kulüplerine girerek uyuşturucu ile gücünüzü yükseltebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder