7 Nisan 2012 Cumartesi

The Crims - Sherlock'un Ofisi

İlk bakışta "Sherlock'ta kim?" gibi düşünceler aklınıza gelebilir. Sherlock, bazı casusluk konularında size yardımcı olan dedektifin ismidir. Bu sayfadan, herhangi bir oyuncunun yaptığı son saldırıları, son soygunları, üye olduğu son çeteleri ve kullanıcı bilgilerine ulaşabilirsiniz. Sherlock'un ofisi'nde yapabileceğiniz işlemleri kısaca aşağıdan inceleyebilirsiniz.

Son Saldırılar; bu özellik ile herhangi bir oyuncunun yaptığı kişisel saldırıları ve çete halindeki saldırıları görüntüleyebilirsiniz. Ayrıca kendisine yapılan saldırılar da size ulaştırılan bilgiler arasında yer alacaktır. (Ücret: 10.000 $)

Son Soygunlar; belirli bir oyuncunun çete halinde veya kişisel yaptığı soygunları listelemenizi sağlar. (Ücret: 50.000 $)

Son Üye Olunan Çeteler; bu işlemi kullanarak oyuncunun son katıldığı çeteleri görüntüleyebilmeniz mümkün. (Ücret: 10.000 $)

Kullanıcı Bilgileri; bu özellik ise oyuncu hakkındaki tüm bilgilere ulaşmanızı sağlar. Bu bilgiler arasında oyuncunun oyun içerisinde ulaştığı en yüksek saygınlık puanı, kullandığı silah ve zırhı ve çete bilgileri bulunur. (Ücret: 5 Kredi)

Sherlock'un Ofisi'nin size sağladığı bu imkanlar ile dövüşlerden önce incelemeler yaparak dövüş yapıp yapmayacağınıza karar verebilirsiniz. Ayrıca güvenliğiniz açısından herhangi bir oyuncunun klon olup olmadığını öğrenebilmeniz mümkün.

Sherlock'un Ofisi'nde yer alan tüm işlemler, kullandığınız anda aktif olur ve rapor olarak size sunulur. Bu raporlara oyun ekranında, sağ tarafta bulunan "Raporlar" kısmından ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder